Ansmann 9 Volt Industrial Lithium 5x

De Ansmann 9 Volt Industrial Lithium zijn geschikt voor verschillende apparatuur zoals rookmelders en microfoons. De prijzen op de website zijn per verpakking, de Ansmann 9 Volt Industrial Lithium zijn per 5 stuks verpakt.

€ 36.95

Meerinformatie

Batterijen 9v blok lithium Ansmann
Product
 

Ansmann 9v lithium voor rookmelder

De hoogwaardige lithiumbatterij, speciaal ontwikkeld voor rookmelders, biedt een hoge mate van betrouwbaarheid en veiligheid. Hoge prestaties, zelfs bij extreme temperaturen van -40 ° C tot + 60 ° C Of het nu in extreme kou, op bergen of onder water is - extreme lithiumbatterijen zijn de batterijen voor professionele en industriële eisen. Ze zijn uitzonderlijk tolerant ten opzichte van negatieve temperaturen. Langdurige duurzaamheid De lithiumbatterijen bieden u betrouwbare prestaties en duurzaamheid op lange termijn (10 jaar) naast een zeer goede prijs / prestatie-verhouding.

€ 9.95

Meerinformatie

Batterijen 9v blok lithium Ansmann
Product
 

Ultralife 9v lithium

Zeer geschikt voor rookmelders. Bij gebruik van 9 volt alkaline batterijen moeten deze om de 3 tot 5 jaar vervangen worden. De Ultralife 9 volt lithium batterijen blijven 8 tot 10 jaar werken in een rookmelder. De Ultralife 9 volt lithium batterij is ook geschikt voor andere toepassingen.

€ 9.95

Meerinformatie

Batterijen 9v blok lithium Ultralife
Product